Categorieën

LU-IW-BI.7242

Dorpels

Luvema dorpels voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en toegankelijkheid. Onze producten zijn een toonbeeld van hoogwaardige innovatie, specifiek ontwikkeld om nieuwe kozijnen een aanzienlijk langere levensduur te geven en woningen moeiteloos toegankelijk te maken. Onze dorpels zijn vervaardigd uit materialen die volledig ongevoelig zijn voor vocht, waardoor ze een uitstekende weerstand bieden tegen zware slijtage.

LU-TP-9904

Profielen

Luvema profielen staan garant voor ongeëvenaarde weerbestendigheid en uitzonderlijk lage thermische geleidbaarheid. Deze eigenschappen zijn niet alleen cruciaal voor het optimaliseren van de prestaties van nieuwe kozijnen, maar ze verrijken ook visueel elke gevel. Met onze profielen kiest u voor een investering die niet alleen de esthetiek en functionaliteit van uw woning verbetert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

ValDorpels

Ontdek de oplossing van onze Comaglio valdorpels. De valdorpels zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Voor PVC en houten deuren hebben wij een valdorpel met dubbele afstelling met een gelijkmatige druk over de gehele lengte van de vloer. Het assortiment van valdorpels is voor zowel opbouw en inbouw en bieden een oplossing voor brandwerendheid, geluidwerend en rook werend of een combinatie daarvan.